17mai2024
Australian Design Company Unic Distribuitor in Europa – Civil Site Design

Contact

office@australiandc.ro

Strada Orzari 19, Et. 1, Ap.4, Sector 2 Bucuresti

0212521226

australian design company

Cursuri de instruire specializate

Firma noastra dispune de o echipa de ingineri proiectanti cu experienta de peste 20 ani si care pot oferi servicii profesionale de instruire si consultanta.
Absolventi ai Facultatii de Hidrotehnica si de Imbunatatiri Funciare, experienta instructorilor este demonstrata prin proiectarea lucrarilor de drumuri, retele edilitare de apa si canalizare si a sistematizarilor verticale. Sala de curs este echipata cu computere si cu ecran de proiectie si proiector.
Civil Site Design este predat de peste 10 ani la facultatile de profil de drumuri din centrele universitare Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara. 

Licenta educationala este gratuita pentru studenti.

curs incepatori civil site design
CURS

CIVIL SITE DESIGN INCEPATORI

17-18-19 APRILIE
22-24 MAI
19-21 IUNIE
22-24 IULIE
5-7 AUGUST
18-20 SEPTEMBRIE
Durata: 3 zile, 6-7 ore/zi
ONLINE SAU SEDIU AUSTRALIAN DESIGN COMPANY

Descopera pas cu pas functiile si aplicatiile acestora pentru proiectarea drumurilor. Crearea suprafetelor 3D, proiectarea axelor si aplicarea suprainaltarilor si supralargirilor, proiectarea drumului si realizarea planselor finale si a rapoartelor de cantitati te vor ajuta sa duci un proiect pana la capat.

CURS

CIVIL SITE DESIGN INTERMEDIAR

22-23 APRILIE
27-28 MAI
24-25 IUNIE
25-26 IULIE
8-9 AUGUST
23-24 SEPTEMBRIE
Durata: 2 zile, 6-7 ore/zi
ONLINE SAU SEDIU AUSTRALIAN DESIGN COMPANY

Daca deja stii sa lucrezi cu Civil Site Design dar ai intalnit situatii de proiectare ce necesita mai multe cunostinte pe care inca nu le dobandesti te asteptam la cursul de Intermediar. Proiectarea casetelor si a scurgerii apelor, proiectarea intersectiilor si a sensurilor giratorii, bretele si analiza de vizibilitate pe toate le vom parcurge in acest curs.

curs avansati ard - civil site design
cursuri mediu civil site design fost ard
CURS

CIVIL SITE DESIGN AVANSAT

25-26 APRILIE
29-30 MAI
27-28 IUNIE
29-30 IULIE
12-13 AUGUST
25-26 SEPTEMBRIE
Durata: 2 zile, 6-7 ore/zi
ONLINE SAU SEDIU AUSTRALIAN DESIGN COMPANY

Proiectele complexe necesita cunostinte si functii ce nu le vom folosi foarte frecvent dar pe care le putem discuta in cadrul acestui curs. Puteti aduce propriul proiect sau putem lucra pe exemplele noastre de proiecte complexe pentru taluzari complexe, variatii suplimentare ale structurii, giratii si aplicarea inteligentei artificiale in proiectarea complexa a giratiilor sau altor configuratii de axe, analiza de vizibilitate si vizualizarea 3D a proiectului, aplicarea de semiprofile si multe alte cerinte de proiectare specifice.

CURS

WATERNET-CAD

9-10 mai
17-18 IUNIE
17-18 IULIE
1-2 AUGUST
16-17 SEPTEMBRIE
Durata: 2 zile, 6-7 ore/zi
ONLINE SAU SEDIU AUSTRALIAN DESIGN COMPANY

Cea mai rapida metoda de a afla si aplica informatii specifice proiectarii retelelor de apa si canalizare este sa parcurgeti cursul de WaterNET CAD. Vom incepe cu trasarea pe plan si pacurgem notiunile esentiale pentru proiectarea profilelor longitudinale si dimensionarea fiecarui tip de sistem in parte. Vom scoate la final planse si cantitati de lucrari pentru intocmirea documentatiilor specifice fazelor de proiectare.

curs waternet australian site design

Formular inscriere si solicitare pret

Completati formularul de mai jos cu toate datele complete si va vom raspunde in cat mai scurt timp posibil. Va multumim!

Formular de inscriere