17mai2024
Australian Design Company Unic Distribuitor in Europa – Civil Site Design

Contact

office@australiandc.ro

Strada Orzari 19, Et. 1, Ap.4, Sector 2 Bucuresti

0212521226

logo australian design company

Firma noastra asigura servicii de consultanta in proiectarea drumurilor si a retelelor edilitare de canalizare pluvial si menajera si a celor de distributie de apa. Consultanta se bazeaza pe asigurarea unui suport tehnic de specialitate pe proiectele clientului, suport asigurat de catre inginerii nostri, prin folosirea cu profesionalism a aplicatiilor software din portofoliu respectiv Civil Site Design pentru proiectarea drumurilor si WaterNET-CAD pentru retele de apa si canalizare.

Consultanta

Consultanta

Australian Design Company are experiență cu toate fazele de executie la toate tipurile de proiecte rutiere, urbane și rezidențiale, autostrăzi , piste biciclisti și pietoni.
Instruire

Instruire

Începeți să învățați sau să vă îmbunătățiți abilitățile de proiectare asistată de calculator(CAD) prin explorarea cursurilor oferite de noi sustinute de ingineri cu experiență.
Proiectare

Proiectare

Experiența in proiectarea drumurilor și retelelor de apa si canalizare ne-a făcut consultantul de încredere pentru multi dintre colaboratorii nostri.

Consultanta

Consultanta software in proiectare

Oferim asistenta tehnica pe proiectul Dvs. de drumuri sau apa-canal prin utilizarea aplicatiilor noastre specializate. Prin interventia inginerilor nostri beneficiati de rapiditate si corectitudinea datelor de executie ale proiectului – planse la scara dorita pentru planuri de situatie, profile longitudinale, sectiuni transversale curente. De asemenea putem extrage din proiect date pentru executie – coordonate de trasare, breviare de calcul hidraulic, liste de cantitati detaliate si multe altele. De asemenea avem pregatirea necesara pentru a crea modelul 3D al proiectului de drumuri. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
consultanta
logo footer

Trimite email

Suport tehnic

Proiectare

Management in Constructii si Asistenta Tehnica

Echipa noastră de inginerii asigura servicii complete de modelare 3D și desene CAD 2D detaliate, minimizam problemele sau erorilor legate de proiectare, cu un proces de proiectare îmbunătățit care poate prevedea problemele în timp real – fără a fi nevoie să irosești resurse prețioase, timp sau bani. vă oferim asistență de proiectare inginerească de la stadiul de concept până la proiectare, executie si finalizare.

proiectare cad

Avem experiență în producția de planuri de inginerie și suntem familiarizati cu instrumentele tehnice actuale, software-ul și cele mai bune practici CAD. Echipa Australian Design Company oferă valoare succesului proiectelor clienților noștri prin proiecte sigure, rentabile și inovatoare, care ating așteptările clienților. Complexitățile proiectelor pot fi gestionate eficient de noi. Cu serviciile noastre CAD, veți putea răspunde rapid nevoilor în schimbare ale proiectelor și veți putea alinia resursele optim la volumul de lucru în schimbare. Lucrăm continu nu numai pentru a menține standardele, ci și pentru a le îmbunătăți prin utilizarea celor mai noi tehnologii și formarea continuă a profesioniștilor noștri. Oferim servicii eficiente din punct de vedere al costurilor, care sunt personalizate pentru a se potrivi tuturor tipurilor de bugete și ne asigurăm că clienții noștri beneficiază de cea mai bună valoare pentru proiectele lor. Luând în considerare nevoile clienților, elaborăm pachete de servicii flexibile care sunt livrate rapid pentru satisfacția completă a clienților.

Instruire

Crește-ți abilitățile CAD astăzi!

Firma Australian Design Company organizeaza lunar cursuri de instruire pentru aplicatiile specializate: Civil Site Design – proiectarea drumurilor, Bricscad – desenare si modelare 2D/3D, WaterNET-CAD – trasarea si dimensionarea retelelor de canalizare si distributie apa.

Australian Design Company recunoaște lumea în continuă evoluție a software-ului de proiectare asistată de computer (CAD) și nevoia de educație de calitate. Cursurile noastre acoperă cele mai populare platforme distribuite de firma noastra, și multe altele. Software-ul CAD îmbunătățește foarte mult proiectarea și documentația tehnică, înlocuind proiectarea manuală cu un proces automat mai eficient. Învățați să vă creați, modificați, analizați și optimizați design-urile de la autori experți prin cursurile noastre. Indiferent dacă sunteți inginer, arhitect sau manager de construcții, învățarea CAD vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile și chiar cariera. Începeți să învățați sau să vă îmbunătățiți abilitățile de proiectare asistată de computer (CAD) prin explorarea cursurilor sustinute de ingineri cu experiență.

Va rugam sa consultati programa de curs publicate in paginile individuale ale cursurilor.

Pentru informatii contactati firma noastra la email office@australiandc.ro si telefoane 0729011852; 0733482882  sau cu ajutorul formularului de contact

Formatorii noștri predau teoria necesară, apoi demonstrează tehnicile pas cu pas. Apoi exersați tehnicile predate pe un computer care rulează programele CAD.
Inginerii nostri va acorda suficient timp pentru a pune întrebări și consultanta chiar si dupa finalizarea cursurilor.
Veți primi:

  • Un ghid practic de instruire, pentru utilizare ulterioara.
cursuri cad ard