07dec.2023
Australian Design Company Unic Distribuitor in Europa – Civil Site Design

Contact

office@australiandc.ro

Strada Orzari 19, Et. 1, Ap.4, Sector 2 Bucuresti

0212521226

Suport tehnic

Oferit de catre echipa noastra de specialisti

Multumim tuturor pentru intelegere si va asiguram ca toate problemele tehnice anuntate de dumneavoastra sunt tratate cu seriozitate in ordinea prioritatilor.

Echipa Australian Design Company ofera suport tehnic prin metode IT moderne pentru suport software , suport proiectare (proiectare drumuri expres, proiectare autostrazi, proiectare drumuri nationale, judetene si comunale, proiectare divese intersectii intre cai de comunicatie, proiectare sensurii giratorii, proiectare sisteme de canalizare, aductiuni de apa, constructii hidrotehnice) si suport on-site (suport oferit pe parcursul desfasurarii proiectului in cadrul biroului tehnic – urmarirea aplicarii pe teren a proiectului, calculul cantitatilor).

Putem fi contactati pentru sesizarea problemelor intampinate prin e-mail, prin telefon sau puteti completa campurile de mai jos.

In cazul in care proiectul dumneavoastra are nevoie de suport, echipa noastra de specialisti se poate deplasa la sediul dumenavoastra pentru rezolvarea problemelor sesizate, dar putem oferi suport online in cazul urgentelor.

Nu ezitati sa ne contactati in cazul intampinarii problemelor pe parcursul desfasurarii proiectelor dumneavoastra.

Aveti nevoie de ajutor?

Cele mai frecvente intrebari

Care sunt principalele avantaje ale Civil Site Design ?

 • Usor de invatat si folosit
 • Raport calitate/pret excelent
 • Interfață grafica comuna in mediul CAD
 • Suport tehnic asigurat de ingineri proiectanti cu experienta

Civil Design suporta fișiere în format DWG ? Este compatibil cu AutoCAD ?

Răspusul este DA pentru ambele întrebări. Civil Design este nativ DWG, astfel încât atunci când se realizează deschiderea unui fișier existent Autodesk AutoCAD (2015 – 2022), nu există nici un proces de conversie și nu se înregistrează pierderea datelor.

Civil Design are, de asemenea, o compatibilitate deplină cu AutoCAD în ceea ce privește linia de comanda, fișierele de meniu (.mnu) și script (.scr), hașuri, font-uri, tipuri complexe de linie, text multilinie, grosimea de linie, polilinia, comenzile de desenare, verificare și recuperare (audit & recover) ca și AutoLISP si ADS.

Aceasta înseamnă că puteti începe să lucrați imediat utilizând fișierele AutoCAD, comenzile și aplicațiile pe care le știți deja de la AutoCAD.

Care este diferența dintre versiunea Civil Site Design și versiunea Civil Site Design Plus ?

Civil Site Design necesita o platforma CAD de lucru (AutoCAD, Civil 3D sau BricsCAD), iar Civil Site Design Plus integreaza deja versiunea de AutoCAD 3D 2022 (OEM). In versiunea plus nu se pot rula aplicatii Lips/VBA/.Net/C++ sau instala alte aplicatii externe.

Care este diferența între instalarea licenței de rețea și instalarea licenței individuale Civil Site Design Professional?

Instalarea versiunii de rețea (network) sau a versiunii individuale (stand-alone) a aplicației este un proces identic, numai că este nevoie să selectați versiunea individuală sau pe cea de rețea potrivit metodei autorizate de instalare.
La versiunea de rețea unul din calculatoarele rețelei capătă rol de server și acolo se instalează și software-ul de licențiere de tip server. Celelalte calculatoare au rol de client și accesează serverul pentru a obține permisiunea de lucru (autorizarea).

Care sunt cerințele de sistem pentru Civil Site Design ?

Pentru a utiliza Civil Site Design în activitatea dumneavoastră, trebuie să aveți un calculator cu următoarele caracteristici minime:

 • Microsoft Windows 10/11
 • Procesor Pentium min i5;
 • Minimum 8GB RAM (recomandat);
 • Hard Disk SSD(recomandat);
 • Placa grafica dedicata cu min 2GB VRAM
 • Mouse și tastatură;
 • Monitor;
 • Imprimantă sau Plotter.

Beneficiez de suport tehnic ?

Oferim suport tehnic gratuit tuturor clienților noștri. Întrebările pot fi trimise prin e-mail sau fax la centrul nostru de suport tehnic. Noi vă vom transmite răspunsul în 48 de ore (de la data primirii) prin e-mail.

Codul de activare/Serial Number pentru Civil Site Design este valabil permanent ?

Codul de activare al Civil Site Design este legat de calculatorul dvs. prin urmare
nu este necesar să solicitați un nou cod de activare dacă reinstalați Civil Site Design fără să fi schimbat hardware-ul ori dacă nu ați reinstalat sistemului de operare, cu excepția situației în care este schimbată versiunea de actualizare a metodei de înregistrare.
Altfel spus, dacă schimbați placa de bază sau hard disk-ul codul de activare vechi devine invalid și va trebui să solicitați un nou cod de activare (free) de la noi.
Numărul de coduri de (re)activare free sunt limitate la 2 pe an.
Dacă doar ați reinstalat sistemul de operare, vechiul cod este valid, reimportarea acestuia după reinstalarea sistemului de operare va rezolva problema. Însă cel mai simplu este ca să faceți transferul licenței înainte de a face orice schimbare hard (inclusiv schimbarea calculatorului) prin procedura RETURN și apoi activarea licenței în noile condiții.

Cum se face transferul licenței de pe un calculator pe altul ?

Pentru transferul licenței pe un alt calculator trebuie făcută restituirea licenței (RETURN) care se poate realiza prin două modalități:
1) Din program – prin meniul Help, apoi Register care deschide pagina unde se poate face restituirea (RETURN);
2) Din Windows – Start / Civil Site Design License Manager / RETURN
Totul se face online, prin urmare trebuie să aveți o conexiune la internet activă în momentul realizării procedurilor.
După restituire se poate face imediat instalarea și activarea pe orice alt calculator folosind același cod de activare (Serial Number).

Formular suport tehnic
Formular Suport Tehnic
Nume si Prenume
Nume si Prenume
Nume
Prenume