Suport tehnic oferit de catre echipa noastra de specialisti

Multumim tuturor pentru intelegere si va asiguram ca toate problemele tehnice anuntate de dumneavoastra sunt tratate cu seriozitate in ordinea prioritatilor.

Echipa Australian Design Company ofera suport tehnic prin metode IT moderne pentru suport software (ARD, BricsCAD, WaterNET, Urbano, AutoCAD, Civil 3D), suport proiectare (proiectare drumuri expres, proiectare autostrazi, proiectare drumuri nationale, judetene si comunale, proiectare divese intersectii intre cai de comunicatie, proiectare sensurii giratorii, proiectare sisteme de canalizare, aductiuni de apa, constructii hidrotehnice) si suport on-site (suport oferit pe parcursul desfasurarii proiectului in cadrul biroului tehnic - urmarirea aplicarii pe teren a proiectului, calculul cantitatilor).

Putem fi contactati pentru sesizarea problemelor intampinate prin e-mail, prin telefon sau puteti completa campurile de mai jos.

In cazul in care proiectul dumneavoastra are nevoie de suport, echipa noastra de specialisti se poate deplasa la sediul dumenavoastra pentru rezolvarea problemelor sesizate, dar putem oferi suport online in cazul urgentelor.

Nu ezitati sa ne contactati in cazul intampinarii problemelor pe parcursul desfasurarii proiectelor dumneavoastra.


Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii

Nume si prenume (*)


Telefon (*)


E-mail (*)


Produs


Intrebarea sau solicitarea dumneavoastra (*)


CAPTCHA Image Enter code:
Refresh the imageSunt de acord sa primesc noutati despre produsele ADC!