Bine ati venit pe site-ul Australian Design Company

Australian Design Company este o firma cu capital integral romanesc ce ofera servicii integrate de proiectare si distributie aplicatii software pentru lucrari de infrastructura (drumuri, sistematizari verticale), canalizare si apa.

Cu o echipa de ingineri proiectanti de specialitate cu indelunga experienta in proiectare, firma va sta la dispozitie cu consultanta, instruire si proiectare inginereasca pe platforme CAD cu solutii software specializate de profil.

Australian Design Company este Unic Distribuitor European al aplicatiei pentru proiectarea drumurilor ARD (Advanced Road Design) cunoscuta si sub numele de Civil Site Design, dezvoltata in Australia de firma Civil Survey Solutions.

ARD (Advanced Road Design) devine Civil Site Design. Aceeasi aplicatie sub un alt nume.

ARD s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani, acoperind o gama larga de proiecte in infrastructura. De la proiecte de topografie, drumuri noi (strazi, comunale, agricole, judetene, nationale, drumuri expres, autostrazi) la proiecte de reabilitari, amenajari de intersectii, sensuri giratorii, sistematizari de platforme, canalizari si alimentari cu apa, ARD sau Civil Site Design se consituie o aplicatie software foarte utila inginerilor proiectanti.

Firma noastra este Reseller Autorizat al firmelor Bricsys Europe, dezvoltatoare a aplicatiei Bricscad si a firmei Diolkos Software dezvoltatoare a aplicatiei WaterNET-CAD pentru trasarea si dimensionarea retelelor de apa si canalizare pluvial si menajera

Toate licentele software comercializate de firma noastra sunt permanente (perpetue) si au termen nelimitat de functionare. Subscriptia (abonamentul de 12 luni pentru versiuni noi) se achizitioneaza daca se doreste pentru fiecare licenta software.

Pentru informatii suplimentare adresati email la office@australiandc.ro si telefoane 0212521226 si 0729011852